Schela metalica de inchiriat - Schela mobila - Accesorii schela

Depozitul De Schele - Despre noi

despre depozitul de schele

Bazat pe experiente profesionale de peste 15 ani pe piata furnizorilor de materiale si echipamente de constructii, fondata in 2012, Depozitul de Schele SRL este o societate comerciala ce ofera servicii de inchiriere schele metalice.

Pentru un acces facilitat la inaltime, din 2014 se extinde prin oferirea de servicii de inchiriere schele mobile si vanzare echipamente din categoria popi metalici de sustinere.

Ulterior am inceput sa dezvoltam si segmentul de vanzare schele metalice, popi metalici de sustinere, schele mobile, accesorii de schela (morsete, sisteme ancoraj, talpi reglabile si scari de acces schela).

Ca o noutate incepand cu Iulie 2017 am inceput importurile de tevi sudate de otel, respectiv teava neagra rotunda si teava zincata rotunda, pentru instalatii si constructii.

Viziunea noastra este de a oferi clientilor nostri materiale si echipamente de calitate pentru dezvoltari imobiliare si industrii durabile, intr-o atmosfera de parteneriat la preturi corecte.

Ne adresam contractorilor de toate tipurile, firmelor de constructii civile si industriale, santierelor navale si micilor constructori, firmelor de instalatii si mentenanta, celor care au nevoie de materiale si echipamente de constructii si instalatii, schele de acces, popi de sustinere si tevi de otel pentru constructii si instalatii de diverse tipuri.

Afla ultimele noutati

Le promitem clientilor nostri o abordare corecta, solutiile cele mai bune, transparenta si preturi corecte.
×