Vanzare schela metalica

Vanzare schela de fatada import Italia Depozitul de Schele SRL comercializeaza schela de fatada import Italia noi, schele utilizate anterior si reconditionate, uneori revopsite. Sunt schele uzuale care constau in rame de 2m, diagonale, laterale, podine zincate de 1,8m lungime, podine cu trapa pentru acces sigur de pe un nivel pe altul, protectie de scule (frana picior), cadru de capat, talpi reglabile si sisteme de ancoraj formate din cuplaje si carlige de prindere a schelei in peretii cladirilor.Un modul de schela are inaltimea de 2m si lungimea de 1,8m, cadrele schelei asigura o inaltime de 2m si o latime de lucru de 1,05m.

Tarife

  • Vindem schela metalica second hand import Italia, la preturi intre 4,5Euro/mp si 5,5 Euro/mp +TVA, in functie de calitatea echipamentelor, considerand 100 mp – avand in componenta 28 rame de 2m, 28 diagonale si 56 laterale.
  • Separat vindem podine metalice si accesorii de schela – talpi reglabile, morsete, carlige ancoraj si scari de acces.
  • Schela metalica de vanzare - Schela NOUA import Italia, la preturi intre 9 si 9,5 Euro/mp+TVA, pret care se refera la componenta de baza – 100 mp inseamna 28 rame, 28 diagonale, 56 laterale. Podinele si accesoriile aditionale sunt cotate separate, in functie de cerintele clientului.
×