Vanzare echipamente

Vanzare echipamente,vindem schele metalice si schele mobile. Construcţia a sistemului de schele este formata in principal din cadre verticale, platforme si balustrade. Elementele de constructie ale schelei sunt fabricate din materiale otel avand proprietati fizico mecanice si dimensiuni impuse de normele in constructii. Toate elementele din otel sunt protejate impotriva coroziunii prin zincare sau vopsire.

Schelele metalice fixe trebuie asamblate pe suprafete care asigura o capacitate portanta suficientă. Pentru a prelua încarcaturile date de greutatea schelei si sarcinile adaugate in timpul lucrului. Constructia pe orizontala si verticala a nivelelor pentru shcele metalice fixe se va face succesiv. Se are in vedere ansamblarea tuturor elementelor de fixare pentru fiecare modul anterior. Schele metalice vandute de Depozitul de Schele sunt de calitate superioara. Au o rezistenta sporita pentru a asigura o buna manipulare si utilizare in conditii de siguranta.

Schelele modulare mobile pot fi utilizate pentru o inaltime de lucru maxima de 4.5 pana la 14.5 metri. Schelele sunt dotate cu un sistem de stabilizare extensibil care este conceput astfel incat sa mareasca stabilitatea platformei de lucru pentru astfel de inaltimi.

Vindem popi metalici Italia confectionati conform standardelor BS 4074 din 1982 si care au fost testati in conformitate cu cerintele BS 5507. De asemenea popii metalici sunt protejati la coroziune prin zincare sau vopsire. Constructia unui imobil este o investitie considerabila, motiv pentru care dezvoltarea proiectului trebuie sa se bazeze pe echipamente rezistente popi metalici rezistenti si materiale de calitate. Popi metalici de vanzare, din stoc depozit, pentru orice tip de constructie.

Panouri cofraj, panouri de cofrat multistrat din rasionoase case se pot utiliza pentru realizarea elementelor de rezistenta, realizarea de cofraje pentru turnari de betoane. Vindem panouri cofraje multistrat pentru aproape orice tip de constructie. Siguranta pe santier este o prioritate absolută. Panourile de tip Doka indeplinesc standardele legale si contribuie la evitarea accidentelor. Sustin prin rapiditate in montaj si ajuta la respectarea termenelor precum si la desfasurarea proiectelor in limitele bugetelor calculate. Dispare necesitatea utilizarii de macarale care aduc costuri aditionale.