Vanzare accesorii schela.

Depozitul de Schele SRL aduce permanent la cererea clientilor schele, popi metalici, schele profesionale, morsete, carlige de ancoraj si scari sau podine cu trapa, motiv pentru care va invitam sa apelati la serviciile noastre comerciale.

Va promitem echipamente in stare perfecta de utilizare, preturi corecte si o abordare de parteneriat cu fiecare dintre Dumneavoastra. Sunati-ne acum la 0735 211-091 sau intrati pe Google Local sa aflati ce spun clientii nostri despre noi!

Cuplaje de schela (morsete de schela)

Depozitul de Schele SRL comercializeaza in mod uzual cuplaje de tip englezesc de schela, cuplaje fixe (duble) zincate, dar si cuplaje mobile (rotative), conforme EN74, dar la cerere putem oferi clientilor nostri o gama larga de cuplaje de schela, de tipuri diferite si conforme standardelor solicitate de client, in timp util si la preturi foarte competitive.

  • sunt elemente componente ale sistemului de ancoraj;
  • permit conectarea tevii carligului de ancoraj de ramele (sau stalpii) schelei in particular;
  • aceste cuplaje de schela pernit conectarea a doua tevi de schela, cu diametre exterioare de 48,3mm.

Talpi reglabile pentru schela

Societatea noastra vinde talpi reglabile pentru schela, elemente care asigura stabilitatea si reglajul schelei la sol, in functie de denivelarile teren din jurul cladirii pe care este montata schela. In mod curent vindem talpi reglabile noi import Italia, in variantele de talpi reglabile zincate si talpi reglabile vopsite cu lungimi de 35 si 50 cm, dar la cerere putem oferi in timp util si alte tipuri de talpi reglabile pentru schele.

  • asigura stabilitatea si reglajul schelei la sol;
  • talpi reglabile zincate si talpi reglabile vopsite cu lungimi de 35 si 50 cm, dar la cerere putem oferi in timp util si alte tipuri de talpi reglabile pentru schele.

Scari de acces

Depozitul de Schele SRL aduce permanent la cererea clientilor schele, popi metalici, schele profesionale, morsete, carlige de ancoraj si scari sau podine cu trapa, motiv pentru care va invitam sa apelati la serviciile noastre comerciale.

  • Va promitem echipamente in stare perfecta de utilizare, preturi corecte si o abordare de parteneriat cu fiecare dintre Dumneavoastra.
  • Depozitul de Schele sustine afacerea ta!

Furca vopsita pentru sustinere popi

Furci de calitate superioară ce se fixează in partea se sus a popilor pentru a susține si fixa grinzile H20. Furca de susținere pentru grinda se poate folosi in varianta simpla sau dubla, împreuna cu popi metalici, oferind o cofrare rapida si sigura a planșeului. Aceste furci ce sunt produse in Europa asigura o capacitate portanta ridicată. Practic, odata cu achizitionarea acestor furci de sustinere a popilor metalici, se intregeste intr-un mod armonios procesul de cofrare al constructiilor dumneavoastra, aducandu-va cu inca in pas inainte inspre alinierea la standardele europene de cofrare si construire intr-o siguranta desavarsita.

  • Furca de tip vopsita este de o calitate indiscutabila ce se foloseste pentru sustinerea popilor metalici are o greutate de aproximativ 2,5 kg;

Furca zincata pentru sustinere popi

Furci de calitate superioară ce se fixează in partea se sus a popilor pentru a susține si fixa grinzile H20. Furca de susținere pentru grinda se poate folosi in varianta simpla sau dubla, împreuna cu popi metalici, oferind o cofrare rapida si sigura a planșeului. Aceste furci ce sunt produse in Europa asigura o capacitate portanta ridicată.

  • Aceste furci sunt recomandate atunci cand se doreste un cofraj de tip profesionist care sa nu dea absolut nicio bataie de cap. Recomandam cu multa incredere folosirea acestor elemente de cofrare;