Depozitul de Schele SRL comercializeaza in mod uzual cuplaje de tip englezesc de schela, cuplaje fixe (duble) zincate, dar si cuplaje mobile (rotative), conforme EN74, dar la cerere putem oferi clientilor nostri o gama larga de cuplaje de schela, de tipuri diferite si conforme standardelor solicitate de client, in timp util si la preturi foarte competitive.

Oferim spre inchiriere si vanzare popi metalici extensibili pentru sustinere plafon (placa) import Italia, la dimensiunea uzuala de 2m inchisi si pana la 3,6m extinsi, avand o greutate nominala de 10,3 kg

Popii si Stalpii sunt confectionati din material de calitate superioara acoperiti cu vopsea pulbere pentru o rezistenta sporita la uzura in conditiile de santier.

Din anul 2014 comercializam schele profesionale pe roti, cu inaltimi de lucru intre 3,5 si 14,5 m, atat in varianta de schela noua, cat si in varianta de schela profesionala folosita, dar in stare perfecta de utilizare. Schela este fabricata din otel zincat la cald si dotata cu una, doua sau 3 podine cu trapa din tego pe profil de tabla zincata, in functie de inaltimea de lucru si tinand cont de cerinta ca intre podine sa existe o distanta maxima de 4,5m.

Depozitul de Schele SRL comercializeaza schele de fatada import Italia noi, schele utilizate anterior si reconditionate, uneori revopsite.

Sunt schele uzuale care constau in rame de 2m, diagonale, laterale, podine zincate de 1,8m lungime, podine cu trapa pentru acces sigur de pe un nivel pe altul, protectie de scule (frana picior), cadru de capat, talpi reglabile si sisteme de ancoraj formate din cuplaje si carlige de prindere a schelei in peretii cladirilor.Un modul de schela are inaltimea de 2m si lungimea de 1,8m, cadrele schelei asigura o inaltime de 2m si o latime de lucru de 1,05m.