Lucrezi in domeniul constructiilor si cauti posibilitati rapide de finalizare a lucrarii? Alege schela mobila profesionale, pentru un acces facil la inaltime!

Schela mobila – Avantaje

Serviciul de inchiriere schela mobila de la Depozitul de Schele SRL, porneste de la un cost de 25 Euro/zi + TVA, pentru o inaltime de schela cu inaltime de lucru cuprinsa intre 3 – 4,5 m.
Conform modalitatii in care a fost creata schela , aceasta permite un montaj rapid, asigurand siguranta si stabilitate ridicata. Fiind usor de depozitat si de transportat, lungimea schelei mobile este de 2 m cu o latime de 0,8 m, avand o suprafata de lucru utila de: 2 x 0,7 = 1,4 mp.
Inaltimea de lucru maxima este de 10,5 m exterior si 14,5 m interior, conform EN 1004 cu o sarcina admisa pe podina de 200Kg/mp cu o grupa de schele 3, conform EN 1004.

Inchiriere schela mobila – Depozitul de Schele

Costurile pentru inchiriere schela mobila incep de la 25 Euro/zi + TVA, pentru o inaltime de schela cu inaltime de lucru cuprinsa intre 3 – 4,5 m.
Inchirierea schelelor mobile cu inaltime de lucru cuprinsa intre 6,5 m si 10,5 m se efectueaza la pretul de 35 Euro/zi + TVA.
Pentru inchiriere schela mobila cu inaltimea de lucru intre 12,5 m si 14,5 m costurile sunt de 45 Euro/zi + TVA.

inchiriere schela mobila

Cauti servicii de inchiriere schela mobila pentru o saptamana?

Pentru o perioada de 7 zile, Depozitul de Schele SRL pune la dispozitia constructorilor costuri de 75 Euro + TVA / saptamana pentru inchiriere schela cu inaltime de lucru cuprinsa intre 3 – 4,5 m.
Pentru inchiriere schela / saptamana cu inaltimi de schela de 6,5 – 10,5 m costurile sunt de 100 Euro + TVA / saptamana.
Inchiriere schela mobila pret/ saptamana cu inaltimi de schela cuprinse intre 12,5 m si 14,5 m – costurile de inchiriere sunt de 120 Euro + TVA / saptamana.

Doresti inchiriere schela mobila pentru perioade mai mari?

Depozitul de Schele ofera servicii personalizate in functie de necesitatile tale. Daca esti in cautarea unui partener cu costuri flexibile, Depozitul de Schele ofera preturi negociabile in functie de perioada de inchiriere si inaltimea de lucru a schelei.

Solicita oferta personalizata, in functie de proiectul tau si necesitatile acestuia.

 

Contact servicii de inchiriere schela mobila

Iti oferim servicii cu pachete complete, personalizate, pentru inchiriere schele mobile, bazat pe criterii legate de inaltimea schelei si durata de inchiriere.
Fie ca doresti inchirierea acestora pe o perioada scurta de timp sau pe o perioada indelungata, Depozitul de Schele ofera costuri personalizate, pentru ca proiectele tale la inaltime sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Solicita oferta de pret pentru schele mobile profesionale chiar acum! Suna la 0735.211.091 sau fa-ne o vizita la adresa Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti pentru ridicarea produselor comandate. Solicita o oferta personalizata pe e-mail, la adresa office@depozituldeschele.ro

roDirector.com