Vanzare schela metalica

Vanzare schela metalica de fatada import Italia

Depozitul de Schele SRL comercializeaza schela metalica de fatada import Italia noua, schela utilizata anterior si reconditionata, uneori revopsita.

Este vorba despre o schela uzuala care consta in rame de 2m, diagonale, laterale, podine zincate de 1,8m lungime, podine cu trapa pentru acces sigur de pe un nivel pe altul, protectie de scule (frana picior), cadru de capat, talpi reglabile si sisteme de ancoraj formate din cuplaje si carlige de prindere a schelei in peretii cladirilor. Un modul de schela are inaltimea de 2m si lungimea de 1,8m, cadrele schelei asigura o inaltime de 2m si o latime de lucru de 1,05m. pentru orice tip de schela va invitam la noi, la Depozitul De Schele

Ne straduim din rasputeri sa oferim clienților nostri o experiență placuta si eficienta. Pentru a veni in intampinarea cerintelor si nevoilor partenerilor sai, firma noastra a implementat un proces simplu, atunci când vine vorba despre închirierea schelelor metalice pentru edificarea unor construcții noi sau pentru renovarea unor construcții existente. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si veti gasi in noi nu doar un furnizor de schela metalica sau popi metalici, ci si, un partener de nadejde. Depozitul de Schele va va explica exact tot ceea ce trebuie sa stiti astfel incat nevoile d-voastra in materie de elemente de cofrare sa fie duse la bun sfarsit intr-un mod profesionist. In acest sens, va vom instrui pentru ca schela sa fie montata rapid, ușor si in deplina siguranta.  In alta ordine de idei, schelele oferite de catre firma noastra, indeplinesc normele de protecția muncii si sunt sigure, fiind ancorate de fațade prin înșurubare. In concluzie, ele pot fi folosite atât pentru lucrări exterioare, cât și pentru lucrări interioare. Va asteptam sa devenim partenerul d-voastra de nadejde in domeniul elementelor necesare pentru cofrare, acces la inatlime si sustinere in constructii.

Tarife

  • Vindem schela metalica second hand import Italia, la preturi intre 4,5Euro/mp si 5,5 Euro/mp +TVA, in functie de calitatea echipamentelor, considerand 100 mp – avand in componenta 28 rame de 2m, 28 diagonale si 56 laterale.
  • Separat vindem podine metalice si accesorii de schela – talpi reglabile, morsete, carlige ancoraj si scari de acces.
  • Schela metalica de vanzare - Schela NOUA import Italia, la preturi intre 9 si 9,5 Euro/mp+TVA, pret care se refera la componenta de baza – 100 mp inseamna 28 rame, 28 diagonale, 56 laterale. Podinele si accesoriile aditionale sunt cotate separate, in functie de cerintele clientului.
×