Schela metalică mobilă este o schelă versatilă, uşor de manipulat care poate fi folosită în foarte multe spaţii, atât spaţii închise cât şi spaţii deschise. Industria se bazează pe schele.

Schela mobilă este folosită în principal la exterior pentru termoizolaţii, placări, zugrăveli, vopsitorie, montaj echipamente. La interior schela mobilă este folosită în pricipal pentru zugrăveli, montaj plafoane false, instalaţii electrice, instalaţii termice, montaj scări interioare.

Mai puţin cunoscut este faptul că, schelele mobile sunt folosite în industria construcţiilor de maşini şi utilaje, şantiere navale, în industria aeronautică, în restaurări de clădiri istorice şi monumente şi în orice spaţiu interior sau exterior unde este nevoie de lucru la înălţime.

Zonele industriale, platformele industriale, platformele logistice, zonele unde există hale care au pana la 15 metri înălţime au în dotare şi folosesc schelele mobile pentru mentenanţa.

De obicei, schelele mobile sunt fabricate din țevi de aluminiu sau oțel care se îmbină împreună în secțiuni și sunt livrate cu balustrade, scări, platforme și suprafețe de lucru. Nu există un standard industrial stabilit pentru proiectarea turnului de schele mobile. Dar în majoritatea cazurilor schelele mobile sunt fabricate din componente modulare, permițându-le să fie ușor transportate la șantier şi uşor de asamblat.

Vânzare sau închiriere schela metalică mobilă

Elementele componente cu care se livrează o schelă mobilă sunt: cadru scara, bare orizontale, bare diagonale, cadre laterale, bare stabilizare, grinzi stabilizare, platforme de lucru, podine metalice, roţi cu talpa reglaj, bare de sprijin.

Pentru utilizarea unei schele mobile nu trebuie cunoştinţe de specialitate, dar schela trebuie asamblată corect conform manualului tehnic. De asemenea utilizarea schelei mobile trebuie să respecte măsurile de siguranţa în muncă.

În concluzie schela mobilă este foarte necesară şi foarte utilă. Aproape toate firmele de construcţii şi reparaţii deţin cel puţin o schelă mobilă sau închiriază una ori de câte ori este necesar.

Depozitul de Schele vă pune la dispoziţie spre vânzare sau închiriere, cu livrare în 24 de ore, turnuri de schelă mobilă din oţel uşor, zincat termic.