Esti constructor si in cautare de schela metalica de inchiriat? Profita de produse cu siguranta certificata UE si zeci de accesorii ce iti pot facilita efectuarea constructiei in mod profesionist.
Afla cum poti obtine o oferta de pret personalizata si discount aplicat la serviciul de inchiriere schele metalice si accesorii schela.

Schela metalica de inchiriat

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor, Depozitul De Schele SRL si-a dezvoltat treptat aria de servicii oferite, pentru facilitarea constructiilor de orice tip.
Oferind servicii de inchiriere si echipamente de schele metalice fixe si mobile, Depozitul De Schele SRL pune la dispozitia constructorilor produse de calitate si siguranta certificata conform normelor UE.

Adresandu-se in mod special contractorilor de toate tipurile, firmelor de constructii civile si industriale, santierelor navale sau firmelor de instalatii si mentenanta, Depozitul De Schele selectioneaza cu atentie si dedicatie produse profesionale pentru lucrul la inaltime.

Pentru a sustine afacerea ta indiferent de proiectul propus, Depozitul De Schele pune la dispozitia partenerilor sai schele metalice de inchiriat Kwikstage.

schela metalica de inchiriat

Inchiriere Schele metalice Kwikstage

Schelele metalice de inchiriat Kwikstage se deosebesc de schelele metalice clasice datorita cadrelor prefabricate ce ofera un grad ridicat de flexibilitate indiferent de proiect sau inaltime.
Formate din stalpi de otel de 2 sau 3 m, schelele metalice K-stage sunt prevazute cu un sistem de V-uri ce permit stabilirea in cadrul oricarui nivel de lucru dorit.

K-stage permite intercalarea facila cu alte structuri metalice si detin o latime de lucru de 1,2 sau 0,8 m cu o lungime de multiplu de 2,5 m.

In plus, pentru asigurarea unor servicii complete, Depozitul de Schele SRL asigura transportul catre santier, montajul si demontajului schelei impreuna cu o echipa specializata.

Componenta schelei metalice K-stage include in pachetul de inchiriere schela metalica elemente precum: tije standard, grinzi metalice, traverse, podine de lemn, diagonale asamblate prin intermediul jack-urilor de tip reglabil si al cuplajelor.

Ideale pentru lucrul la peste 50 m inaltime, sistemele schelei metalice K-stage indeplinesc norme de securitate conform cu specificatiile de siguranta solicitate de catre UE.

Contact servicii inchiriere schela metalica

Profita de oferte personalizate pentru inchiriere schela metalica, cu preturi incepand de la 1,2 – 1,5 Euro / mp / luna + TVA. Obtine costuri personalizate in functie de numarul de produse inchiriate, caracteristici sau durata de inchiriere schela.

Suna la numarul 0735.211.091 sau vino la adresa Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti pentru ridicarea produselor comandate. Solicita o oferta personalizata pe e-mail, la adresa office@depozituldeschele.ro