Termeni și condiții

VANZATOR: Despozitul de Schele SRL cu sediul in Strada Inovatorilor 38, Bucuresti, Reg. Com. J12/2303/2012 si CIF/CUI:RO 30596704, nr. telefon: 0735 211 091

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online despozituldeschele.ro/magazin si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand Vanzatorului care se afla la adresa despozituldeschele.ro/magazin, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Vanzator. In magazinul online sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice respectiv depozitele de materiale ale Vanzatorului. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca.

PLASAREA COMENZILOR ONLINE: Atat clientii care si-au creat un cont, cat si cei care nu au cont pot sa beneficieze de serviciul Comenzi Online pentru produsele pentru care acest serviciu este disponibil.

LIVRAREA COMENZILOR: Livrarea comenzilor la adresa se poate face doar la cererea expresa a clientului si doar daca este de acord in totalitate cu costurile de transport pentru produsele comandate. Dupa plasarea unei comenzi clientul poate veni la sediul nostru din Bucuresti, Strada Inovatorilor 38 pentru a ridica produsele comandate dar numai dupa ce a primit confirmarea telefonica ca acestea sunte pe stoc.

CONDITII: Vanzatorul nu isi asuma sub nici o forma faptul ca produsele comandate se afla in permenenta pe stoc in cantitate suficienta si pot fi vandute catre cumparator la data dorita de acesta. De asemenea datorita faptului ca majoritatea produselor sunt importate, in cazul in care produsul sau produsele comandate nu se mai afla pe stoc si ridicarea acestora intervine dupa un nou import de echipamente acestea pot suferi modificari de pret. In acest caz comanda devina nula, cumparatorul avand obligatia de a lansa o noua comanda in magazinul online.
De asemenea cumparatorul intelege ca acest magazin online este un catalog de prezentare a produselor Vanzatorului si are caracter informativ. Orice cumparatura efectuata prin intermediul magazinul online trebuie confirmata telefonic cu Vanzatorul la numere de telefon afisate in magazinul online.