Inchiriere echipamente

Inchiriere echipamente, schela fixa si schela mobila se inchireaza pentru accesul lucratorilor la inaltime, pentru efectuarea unor lucrari de constructii, interventie si intretinere din interiorul sau exteriorul cladirilor precum si in interiorul halelor industriale, lucrari de arta sau depozite.

Schela fixa este construita din elemente tipizate, constituite in tronsoane care montate prin repetitie, permit obtinerea de inaltimi diferite de lucru. Avantajul schelei inchiriate de noi este flexibilitatea cand ne referim la setarea inaltimii de lucru pentru fiecarea nivel, astfel ocolesti eventuale obstacole precum si montarea rapidă a tuturor elementelor constructiei metalice.

Schela mobila este gandita in asa fel, astfel pe langa greutatea redusa si rigiditatea elementelor sa poata fi deplasata usor in zona de interes, fara a trebui sa fie demontata si remontata de fiecare data. Depozitul de schele inchiriaza echipamente moderne si rezistente, schele metalice fixe si schele metalice mobile, usor de ansamblat, pentru a putea obine un randament ridicat a timpului de lucru. Schela metalica este compusa din subansamble si elemente din teava de otel cu sectiune rotunda, profile cornier, otel rotund si tabla subtire. Suportii care sprijina intreaga structura a schelei sunt reglabili si permit ajustarea pe inaltime a intregii structuri. Panoul protectie capat serveste pentru protejarea la cadere a muncitorilor in timpul lucrului. Acesta este format din 2 bare de protectie, o aparatoare de picior si un cadru de protectie.

Pentru executarea lucrarilor de constructii inchiriem popi metalici de calitate superioara, popi metalici care pot fi reglati pe inaltime si care fixati corespunzator nu permit deplasarea panourilor incarcate. De regula, popii metalici se dispun la distante interax de maxim 1.75m pe ambele directii, si sustin grinzi si panouri de cofrare. Sunt cazuri insa, in care trebuie indesita reteaua de popi metalici de sustinere in functie detehnologia de executie a structurilor cu zidarie ca si in cazul cand paletii cu blocuri de zidarie sau cu blocuri pentru planseu sunt depozitate temporar pe planseele intermediare, in timpul executiei lucrarilor de constrcutii.

Cofrajele sunt constructii auxiliare, provizorii, care au rolul de a da betonului proaspat turnat forma, dimensiunile, aspectul suprafetei şi pozitia in spatiu. Proiectate pentru elemente şi subansambluri structurale de construcţii din beton, beton armat si beton precomprimat sustin betonul pe timpul intaririi sale, pană cînd acesta atinge rezistentele mecanice care sa faca posibila decofrarea. Panouri de cofrat multistrat rezistente, panouri de tip Doka, sunt panouri de cofraj si se utilizează in mod curent la executarea plaseelor si peretilor structurali din beton armat monolit atat la constructii civile cat si la cele industriale. Data fiind greutatea realativ redusa a acestora ele sunt manipulate manual de catre muncitorii din santier, acesta fiind si avantajul lor major.