Inchiriere cofraje tristrat tip Doka

Cofraje tristrat tip Doka

  • Cofrare fundatii/Pereti/Radier/Diafragme beton/Garduri 
Echipamente folosite:  -placa (panouri) de cofrare de lemn (tristrat) cu grosime de 27mm si dimensiuni de 2mx0,5m; 2,5mx0,5m ; 3mx0,5m - montanti sau profile metalice tip U de 0,5m, 1m sau 1,5m, care vor fi amplasate pe partea exterioara a panoului, pe verticala si asigura prinderea distantierelor cu ajutorul ciocului de la capatul montantului atat la baza cofrajului cat si pe toata inaltimea din 50 in 50 cm  - pene de fixare, asigura fixarea distantierelor de monatnti la nivelul superior a cofrajului. - distantiere metalice cu lungimi de 10 pana la 50 cm (consumabile, raman in beton) Pret inchiriere – 3 Euro/mp panou/saptamana+TVA, montantii, penele si transportul incluse la care se adauga costul distantierelor (consumabile, raman in beton) si pret decofrol 
  • Cofraje tristrat tip Doka pentru Cofrare stalpi cu deschidere 15-45 cm 
Echipamente folosite:
  • Panouri cu dimensiunile de 2,5mx0,5m si grosime 27cm sau panouri cu dimensiunile de 3mx0,5m 
  • Cravate (coltare) metalice reglabile in functie de deschiderile stalpilor, intre 15 cm si 45 cm
  • Pene de fixare care asigura fixarea panourilor la deschiderile necesare
Pret inchiriere – 30 Euro/stalp/saptamana+TVA, cravatele, penele si transportul incluse .
  • Cofrare planseu 
Echipamente folosite
  • Panouri doka 2mx0,5m ; 2,5mx0,5m ; 3mx0,5m
  • Grinda H20 diferite lungimi
  • Popi metalici
  • Furci 
Pret inchiriere – intre  6 si 6,5 Euro/mp planseu/luna +TVA, pentru tot sistemul, la cerere asiguram si inchirierea partiala a echipamentelor incluse in sistemul de cofrare pentru plansee Sunati-ne acum la 0735 211-091 sau intrati pe Google Local sa aflati ce spun clientii nostri despre noi!

Dacă doriți să turnați un beton care sa nu necesite finisaj, beton soclu de gard, elevații, stâlpi, pereți verticali și nu numai, oferim spre închiriere PANOURI PENTRU COFRAT între 3,6 și 4 Euro/mp+TVA, cheltuieli totale. Transport și consumabile incluse. Apelați cu încredere la Depozitul de Schele. Soclu de gard din imagini, soclu totalizând 75 ML la casa, în cartierul Henry Coandă, a fost realizat cu panourile Doka de la Depozitul de Schele SRL la costuri totale de doar 420 euro !!! (cuprinzând panourile, accesorile, întregul sistem de cofrare). Clientul este foarte mulțumit cu acest soclu de gard, care nu necesită lucrări adiționale de finisaj.

Cofraje tip Doka la preturi foarte bune

Te intereseaza sa cumperi panouri pentru cofrat?

×