Despre noi

despre depozitul de schele srl

Inchiriere schela metalica profesionala si echipamente adiacente certificate UE


Servicii oferite

Cu o experienta in industrie de peste 15 ani pe piata furnizorilor de materiale si echipamente pentru constructii, Depozitul de Schele SRL ofera in continuare servicii de:

inchiriere schela metalica
inchiriere schela mobila
inchiriere popi metalici
vanzare schela metalica
vanzare schela mobila
vanzare popi metalici
vanzare accesorii schela
vanzare morsete de schela

Viziunea noastra

Echipa Depozitul de Schele SRL se adreseaza constructorilor de tip civil si industrial, santierelor navale, firmelor de instalatii si mentenanta si tuturor celor ce necesita materiale, echipamente de constructii si instalatii in cadrul realizarii in conditii optime a activitatii afacerii acestora.

Inca din anul 2012 business-ul Depozitul de Schele SRL a dat start-ul oferind servicii de inchiriere schela metalica, extinzandu-si activitatea catre servicii de inchirirere popi metalici dar si prin oferirea de schele mobile pentru acces facilitat in domeniul constructiilor.

Anul 2017 a reprezentat o dezvoltare catre o noua directie, oferind pe langa serviciile de baza, loturi de tevi sudate de otel precum:

teava neagra rotunda
teava zincata rotunda pentru instalatii si constructii.

Target-ul business-ului Depozitul de Schele SRL este de a dezvolta parteneriate de durata, prin oferirea de echipamente profesionale pentru constructii.
Totalitatea produselor oferite de catre noi sunt testate tehnologic si detin certificate de siguranta a utilizarii, conform standardelor europene.

Cerere oferta pret

Obtine o oferta de pret personalizata, completeaza formularul de contact sau suna la +40 735 211 091.

Depozitul de Schele sustine afacerea ta!

×