Depozitul de Schele – despre Schela Metalica

Noi, la Depozitul de Schele, suntem deschisi, suntem eficienti (oferind doar produse care va pot imbunatati semnificativ activitatea), livram solutii de siguranta accesibile tuturor clientilor, ne repectam promisiunile facute, incurajam diversitatea de servicii si produse, ne pasa cu adevarat de imbunatatirea relatiilor cu clientii nostri, si nu in ultimul rand, credem in oamenii cu care colaboram. Plecand de la aceste premise certe, dorim sa va prezentam in acest articol, schela metalica fabricata in Italia pe care o oferim spre vanzare, si, schela modulara britanica kwikstage pe care o oferim spre inchiriere. Totodata, vom enumera si cateva dintre cele mai importante motive pentru care achizitionarea acesteia este necesara si recomandata.

 

Vanzare schela metalica

Schela metalica pe care Depozitul de Schele v-o propune spre vanzare este o schela metalica de fatada importata din Italia, ce intruneste si respecta toate normele europene de siguranta si atestare. Schela contine elemente de tip rame de 2m, diagonale, laterale, podine zincate de 1,8m lungime, protectie de scule (frana picior), cadru de capat, talpi reglabile si sisteme de ancoraj formate din cuplaje si carlige de prindere a schelei in peretii cladirilor. Accesul pe verticala se face in conditii de siguranta prin intermediul scarilor si panourilor de podina prevazute cu goluri de trecere si trape de inchidere. Un modul de schela are inaltimea de 2m si lungimea de 1,8m, cadrele schelei asigura o inaltime de 2m si o latime de lucru de 1,05m. Pentru acest tip de schela, dar si pentru orice tip de schela va invitam la noi, la Depozitul De Schele. Va recomandam utlilizarea schelei metalice pentru lucrari de zidarie, cofraje, tencuieli, placari, vopsit, finisaje, montaj, instalatii, intretinere si reparatii.

 

Inchiriere schela metalica

Sistemul de schele metalice kwikstage este format din stalpi de otel de 2 si 3 m, prevazuti din jumatate in jumatate de metru cu un sistem de V-uri care va permit sa stabiliti oriunde se gasesc ele nivele de lucru pentru accesul dorit. In aceste V-uri se fixeaza printr-un sistem cu pana elementele ce asigura protectie (‘’mana curenta’’) si profilul T pe care se fixeaza podinele pe care stam pentru lucrul la inaltime. Sistemul astfel creat va permite sa realizati structuri metalice, sa intercalati structura schelei cu alte structuri metalice, pentru un acces mai bun la inaltime. Oferim schela metalica de inchiriat kwikstage cu o latime de lucru de 1,2 sau 0,8m si o lungime multiplu de 2,5m (care este lungimea unui modul de schela metalica).

 

Depozitul de Schele – despre Schela Metalica

Depozitul de Schele – despre Schela Metalica de Fatada: Avantaje

Dintre avantajele utilizarii schelei metalice dorim sa evidentiam: protectia ridicata in lucrul la inaltime, montarea respectiv demontarea intr-un mod facil, posibilitatea de adaugare ulterioara a unor elemente componente. In alta ordine de idei, schela metalica necesita atat un volum redus de transport, cat si un volum redus de depozitare, stabilitate excelenta, adaptare optima la diverse forme constructive ale cladirilor. Toate aceste avantaje conduc la o reducere semnificativa a costurilor dumneavoastra.

Pentru o lista completa de produse si servicii oferite de Depozitul de Schele, puteti accesa https://depozituldeschele.ro/, De asemnea, puteti suna la 0735-211-091 pentru orice fel de informatii sau intrebari, sau puteti vizita sediul firmei din Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti.

Articole – Roportal