Teava pentru sprinklere – siguranta, eficienta si conformitate

Sistemele si instalatiile de limitare si stingere a incendiilor trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Un sistem sprinkler trebuie construit adecvat astfel incat sa aiba o incadrare corespunzatoare din punct e vedere tehnic si o functionare corecta, in conformitate cu normele in cauza. O teava de calitate pentru sprinklere trebuie imbinata in punctele specifice ale acestei instalatii de distributie pentru incendii.

Teava pentru sprinklere – teava neagra rotunda

Teava neagra rotunda sudata longitudinal este o teava buna conductoare a apei adecvata sistemelor stingere a incendiilor.

Aceasta teava pentru sprinklere beneficiaza de o protectie exterioara aplicata realizata din ulei sau lac.

Este disponibila in dimensiuni diferite, putand alege diametrul potrivit pentru functionalitatea ei, evitand, de exemplu, piederile de presiune.

Diametrul exterior variaza de la ½ toli pana la 6 toli iar grosimea peretelui tevii variaza de la 2.3 pana la 4.5 mm.

Acest tip de teava adecvata sprinklerelor a fost supus la o serie de teste: test hidrostatic de rezistenta de presiune de 50 bar, test de indoire, analiza chimica, test de rezistenta pe corpul tevii, test cu ultrasunete pe cordonul de sudura, eddy current test.

Stocul de tevi negre sudate longitudinale disponibil in cadrul Depozitul de Schele SRL ce pot fi folosite ca tevi pentru sprinklere detine standarde de productie garantate EN10255 pentru seria grea, medie, cea usoara continand indicele Light1 si Light2 dar si EN10217-1 similar cu EN10255 pentru tevi cu diametre avand peste 165,1 mm; ISO65.

Gama noastra de teava neagra sudata longitudinal reprezinta o declaratie de conformitate din partea Depozitului de Schele SRL, fiind detinatoare ale certificarilor de calitate ale producatorului: MTC (Mill Test Certificate) conform EN10204 3.1, EN10204 2.1 sau 2.2 emise de TUV Nord, DVGW dar si alte altor institutii internationale de testare a calitatii.

teava pentru sprinklere

Teava pentru sprinklere – teava galvanizata

Atunci cand luam in calcul si riscul de coroziune, este recomandabila teava zincata (galvanizata) rotunda sudata longitudinal. Se preteaza pentru aceleasi destinatii ca si teava neagra, deci inclusiv ca teava pentru sprinklere, insa, in plus, fiind galvanizata, asigura protectie avansata impotriva riscului de ruginire.

Acesta teava pentru sprinklere beneficiaza de aplicarea unui strat protector de zinc, prin galvanizare la cald, atat pe interiorul cat si pe exteriorul tevii, conform standardului EN 10240, EN ISO 1461.

Diametrul exterior porneste de la 26.9 mm si ajunge pana la 139.7 mm iar grosimea peretelui este cuprinsa intre 2.6 mm si 4.5 mm.

Depozitul de Schele SRL este partenerul de incredere al firmelor de proiectare si executare a sistemelor de sprinklere

Va invitam sa ne contactati chiar acum pentru beneficia de cea mai buna oferta de tevi pentru sprinklere.

Pentru o oferta de pret personalizata in functie de sistemul de sprinklere pe care il aveti in vedere, ne puteti contacta pe adresa de email: office@depozituldeschele.ro, telefonic: 0735 211 091 sau accesand formularul de comanda disponibil pe www.depozituldeschele.ro.

Adresa noastra: str. Inovatorilor 38 (in incinta BND Group, intrarea se face prin strada Modestiei nr. 120), sector 1, Bucuresti.

Alegeti un partener de incredere pentru lucrari de maxima siguranta!

×