Teava pentru solarii – garantia unei afaceri profitabile

Spatiile protejate precum sere, solarii necesita materiale de construire a acestora adecvate care sa permita cultivarea cu succes a legumelor sau florilor.

Teava pentru solar este o componenta definitorie in construirea solariilor si in transportul apei necesare irigarii acestora.

Depozitul de Schele SRL este de peste 15 ani cel mai bun partener in furnizarea de materiale si echipamente pentru diferite lucrari de constructii, printre care si lucrarile de construire a solariilor. Depozitul de Schele SRL pune la dispozitia clientilor sai tevi pentru solarii a caror calitate este garantata prin certificate emise de catre producatorii de tevi si de catre institutii internationale de certificare a calitatii.

Tevi pentru solarii in functie de necesitatile dumneavoastra

Indiferent ca este vorba despre construirea unui solar ca hobby sau ca afacere profitabila, va punem la dispozitie diferite tipuri de teava pentru solarii, adecvate obiectivelor dumneavoastra.

Teava neagra rotunda sudata longitudinala este o teava pentru solarii maleabila si rezistenta la fenomenele naturii ce poate fi folosita pentru realizarea structurii solariilor dar si pentru transportul de apa.

Teava pentru solar de acest tip este disponibila in diferiti parametri, in functie de necesitatile dumneavoastra (diametrul exterior variaza de la 21.3 mm – ½ toli pana la 165.1mm – 6 toli iar grosimea peretelui tevii variaza de la 2.3 pana la 4.5 mm). Lungimea standard este de 6 metri iar gama de tevi negre sudate se poate difersifica, la cerere, si pe alte dimensiuni.
Pentru siguranta si durabilitatea lucrarilor dumneavoastra acest tip de teava pentru solarii a fost supus la o serie de testari de rezistenta printre care: test hidrostatic de rezistenta de presiune de 50 bar, test de indoire, analiza chimica, test de rezistenta pe corpul tevii, test cu ultrasunete pe cordonul de sudura, eddy current test.

Teava zincata rotunda sudata longitudinal are o rezistenta foarte buna in timp si nu necesita intretinere, vopsire sau ingrijire speciala. Pe timp indelungat presupune cele mai reduse costuri.
Teava pentru solarii zincata oferita de Depozitul de Schele SRL este de cea mai buna calitate.

Aceasta teava pentru apa este disponibila in dimensiuni diferite: diametrul exterior porneste de la 26.9 mm si ajunge pana la 139.7 mm iar grosimea peretelui porneste de la 2.6 mm pana la 4.5 mm.

Alegeti cea mai potrivita teava pentru solarii, in functie de necesitatile dumneavoastra, procentul de umiditate, zona de amplasare a solarului (climatul).

teava pentru solarii

Depozitul de Schele SRL – furnizor preferat de teava pentru solarii

Va invitam sa ne contactati pentru beneficia de cea mai buna oferta de tevi pentru solarii.

Pretul variaza in functie de cantitatea de teava pentru solarii comandata.

Va asiguram de parteneriatul nostru si de faptul ca beneficiati de o oferta corecta.

Pentru o oferta de pret personalizata pe nevoile dumneavoastra ne puteti contacta pe adresa de email: office@depozituldeschele.ro, telefonic: 0735 211 091 sau accesand formularul de comanda disponibil pe www.depozituldeschele.ro.

Adresa noastra: str. Inovatorilor 38 (in incinta BND Group)intrarea se face prin strada Modestiei nr. 120), sector 1, Bucuresti.

Alegeti un partener de incredere pentru lucrari cu cea mai mare durabilitate in timp!

×