Teava pentru apa – Rezistenta, durabilitate in timp

De peste 15 ani, Depozitul de Schele SRL isi obisnuieste clientii cu materiale si echipamente de inalta calitate de care acestia au nevoie in realizarea lucrarilor. Tocmai de aceea, tevile destinate sectorului instalatii si celui de constructii sunt de cea mai buna calitate, certificate si testate in conditii diferite de mediu, astfel incat lucrarile sa se bucure de maxima durabilitate in timp.

Atunci cand avem nevoie de teava pentru apa este bine sa stim ca aceasta trebuie sa indeplineasca intotdeauna caracteristici speciale legate de rezistenta la coroziune, rezistenta la temperaturi scazute sau ridicate si sa aiba, astfel, o fiabilitate ridicata in timp.

Depozitul de Schele SRL este partenerul preferat pentru lucrarile ce necesita tevi pentru apa!

Depozitul de Schele SRL va propune doua tipuri de tevi pentru apa:

1. Teava neagra rotunda sudata longitudinal. Este o teava buna conductoare a apei calde sau reci potabile pentru retelele de transport, dar si pentru instalatiile de incalzire si transportul agentului termic cu presiunea maxima de 50 bar. De asemenea, aceasta teava pentru apa este adecvata sistemelor de aer conditionat, instalatiilor de gaz si instalatiilor tehnologice, stingatoarelor de incendii.

Aceasta teava pentru apa beneficiaza de o protectie exterioara aplicata realizata din ulei sau lac.

Teava pentru apa de acest tip este disponibila in diferiti parametri, in functie de necesitatile dumneavoastra (diametrul exterior variaza de la 21.3 mm – ½ toli pana la 165.1mm – 6 toli iar grosimea peretelui tevii variaza de la 2.3 pana la 4.5 mm).

Pentru siguranta lucrarilor dumneavoastra acest tip de teava pentru apa a fost supus la o serie de testari printre care: test hidrostatic de rezistenta de presiune de 50 bar, test de indoire, analiza chimica, test de rezistenta pe corpul tevii, test cu ultrasunete pe cordonul de sudura, eddy current test.

2. Al doilea tip de teava pentru apa disponibil la Depozitul de Schele SRL este teava zincata (teava galvanizata) rotunda sudata longitudinal. Are aceleasi destinatii ca si teava neagra, insa, in plus, fiind galvanizata, se preteaza pentru orice aplicatii care necesita protectie avansata impotriva riscului de ruginire.

Este, practic, o teava neagra pentru apa peste care s-a aplicat un strat de zinc, prin galvanizare la cald, atat pe interiorul cat si pe exteriorul tevii.
Aceasta teava pentru apa este disponibila in dimensiuni diferite: diametrul exterior porneste de la 26.9 mm si ajunge pana la 139.7 mm iar grosimea peretelui pleaca de la 2.6 mm pana la 4.5 mm.

teava pentru apa

Depozitul de Schele SRL – un furnizor de incredere de teava pentru apa!

Depozitul de Schele SRL detine certificate de garantie a calitatii emise de catre producatorii de tevi si de catre institutii international de certificare a calitatii.

Comandati acum cantitatea de teava pentru apa de care aveti nevoie!

Pretul final variaza in functie de cantitatea de teava pentru apa comandata.

Va asiguram de parteneriatul nostru si de faptul ca beneficiati de o oferta corecta.

Pentru o oferta de pret personalizata pe nevoile dumneavoastra ne puteti contacta pe adresa de email: office@depozituldeschele.ro, telefonic: 0735 211 091 sau accesand formularul de comanda disponibil pe www.depozituldeschele.ro.

Adresa noastra: str. Inovatorilor 38 (in incinta BND Group intrarea se face prin strada Modestiei nr. 120), sector 1, Bucuresti.

Suntem disponibili pentru lucrarile dumneavoastra de calitate!

×