Popi Metalici pentru Siguranta ta!

Noi, la Depozitul de Schele SRL, invatam continuu din nevoile clientilor nostri, astfel incat ne adaptam in permanenta pentru a optimiza cu succes intreaga noastra gama de servicii, de la inchiriere de schela metalica si popi metalici, pana la vanzare cofraje tristrat sau vanzare de schela si popi metalici. Echipa noastră este experimentata si motivată, avand ca target imbunatatirea permanenta a serviciilor si a produselor noastre. Depozitul de Schele este un partener fidel si devotat, cu o misiune clara, ce isi respecta promisiunile si angajamentele. Recomandările si soluțiile noastre sunt 100% de încredere, corecte și responsabile. Cultivăm încrederea reciprocă atat în interiorul echipei, bazată pe onestitate și deschidere, cat si in relatia cu partenerii nostri. Pentru siguranta santierului d-voastra in general, recomandam utlilizarea popilor metalici ce se folosesc de altfel pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, plansee sau pereti.

Depozitul de Schele SRL pune la dispozitia clientilor sai o ampla diversitate de popi metalici noi sau second hand rezistenti la frig sau la rugina. Pe langa avantajul vadit oferit de folosirea lor indelungata, un alt avantaj cel putin la fel de important il constituie siguranta deplina a lucrarilor de turnare a placilor de beton, oferind inca un motiv in plus pentru utilizarea de popi metalici.

Popi Metalici Import Italia!

Importam din Italia popi metalici extensibili dimensiunea 2000/3600 mm, greutatea 10,3 kg si sarcina conforma tabelului atasat. Popii metalici sunt confectionati conform standardelor BS 4074 din 1982 si au fost testati in conformitate cu cerintele BS 5507 partea 3 din 1982 din material de calitate superioara acoperiti cu vopsea pulbere pentru o rezistenta sporita la uzura in conditiile de santier. Ei pot fi folositi pentru toate tipurile de constructii a cladirilor sau in orice domeniu unde un echipament de sustinere reglabil este solicitat.
Depozitul de Schele SRL ofera spre vanzare popi metalici de sustinere certificati si testati, in variantele de popi metalici noi sau popi folositi, reconditionati si uneori revopsiti. In mod uzual se comercializeaza popi cu lungimea de 2m inchisi si 3,6m extinsi, dar la comanda se pot livra o varietate de tipuri de popi metalici, conform cerintelor din santiere sau unor standarde specificate de calitate.

Va invitam sa rasfoiti site-ul nostru pentru a va edifica asupra produselor noastre sau sa ne sunati la 0735-211-091 pentru orice fel de informatii sau intrebari legate de popi metalici si nu numai. Pentru elemente si accesorii profesionale de cofrare de cea mai bună calitate, va asteptam la sediul firmei noastre din Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti.