Inchirieri si vanzari echipamente. Orice proiect de construcţii necesită o planificare a etapelor proiectului. Etapele proiectului de construcţii sunt susţinute de timpii de lucru a muncitorilor din şantier dar depind foarte mult şi de necesarul de materiale şi echipamente de care este nevoie. Inginerii constructori, şefii de şantier îşi planifică întotdeauna etapele şi timpii de finalizare a fiecărei etape. Dar face acest lucru bazându-se pe parteneriatele cu furnizorii de materiale şi echipamente.
Cele mai multe întârzieri se datorează lipsei stocurilor din depozite. Foarte mulţi constructori încearcă din mers să achiziţioneze necesarul de echipamente, fapt care duce la întârzieri în finalizarea lucrării şi automat la pierderi financiare.
Noi, echipa de profesionişti de la Depozitul de Schele avem experienţa a peste 5000 de contracte de închiriere. Dacă se construieşte o scară sau un bloc suntem în topul priorităţilor. Ca şi furnizori de echipamente cum ar fi schelele metalice fixe, schelele mobile, popi metalici extensibili, panouri şi grinzi pentru cofraje dar şi alte echipamente şi accesorii pentru construcţii.
Întotdeauna planificăm atent împreună cu clientul necesarul de echipamente. Pe perioada închirierii pentru orice contract păstrăm un plus de echipamente pentru închiriere. Acest stoc poate veni în ajutorul clienţilor în cazul în care pe şantier au nevoie de suplimentarea echipamentelor.
Pentru toate echipamentele pe care le închiriem am avut în vedere să ofere o flexibilitate de lucru crescută. Schelele metalice fixe sunt profesionale, de înaltă calitate şi foarte uşor de montat. În plus se pretează pentru orice tip de arhitectură. Popii metalici sunt extensibili şi pot asigura susţinere pentru plafoane la înălţimi cuprinse între 1.8 şi 3.6 metrii. Panourile pentru cofrajul betonului oferă flexibilitate pentru orice tip de structură. Având un sistem de prindere inteligentă ele pot fi folosite la stâlpi, plafoane, elevaţii, garduri şi nu numai. În plus au o rezistenţa crescută la lucrul în medii umede.

Oferta pentru un parteneriat de succes

Avem maşini de transport proprii şi vă putem furniza la locaţie echipamentele în mai puţin de 24 de ore.
Şi noi ştim că cel mai important pentru proiectul de construcţii este să respecţi termenii de livrare a echipamentelor.
Peste 15.000 de proiecte de construcţii au fost finalizate cu ajutorul echipamentelor noastre.
Dar spre exemplu schela metalică fixă este foarte utilizată şi în industria restaurărilor de clădiri, industria navală şi industria aviatică.
Şi pentru aceste cazuri schela metalică fixă oferită de noi este preferată de clienţii noştri.
Vedeti oferta noastra aici.
Sistemul de schele metalice kwikstage este format din stâlpi de oţel de 2 si 3 m, prevazuţi din jumătate în jumătate de metru cu un sistem de V-uri care va permit să stabiliţi oriunde se găsesc ele nivele de lucru pentru accesul dorit. Aceste V-uri se fixează printr-un sistem cu pană elementele de siguranţă şi profilul T pe care se fixează podinele pe care stăm pentru lucrul la înălţime. Sistemul astfel creat va permite să realizaţi structuri metalice complexe, să intercalaţi structura schelei cu alte structuri metalice, pentru un acces sigur la înălţime.
Pe noi vă puteţi baza oricând. Anunţuri cu schele vedem peste tot dar noi închiriem şi vindem schele metalice la mod profesionist, antreprenorial şi susţinând afacerea ta de construcţii.