Anveloparea vilelor, clădirilor și a construcțiilor industriale aduce mai multe beneficii pentru proprietar. Prima o știm cu toții și aici vorbim despre reducerea costurilor cu încălzirea iarna și cu păstrarea unei temperaturi scăzute pe timpul verii.
Al doilea aspect este legat de valoarea proprietății. O reabilitare termică de calitate va aduce întotdeauna un plus la valoarea proprietății, indiferent dacă este spațiu de locuit sau clădire comercială.
Al treilea aspect care este mai puțin luat în considerare este degradarea construcției. O lucrare de calitate poate crește timpul de viață a unei construcții. Stratul exterior din care este compusă componenta de protejare rezistă la o serie de factori de mediu care degradează betonul.

Aspecte referitoare la aveloparea clădirilor

Condiția esențială este ca înainte de a anvelopa o clădire să te asiguri că este suficient de bine ventilată.
Întotdeauna în proiectul tău de construcție să incluzi și un sistem de ventilare pentru interior. De cele mai multe ori anvelopările, chiar dacă sunt făcute conform proiectului, reduc foarte mult contactul pereților cu aerul exterior și umiditatea din interior nu este corespunzător eliminată în exterior.
Pe piața de profil firmele care execută lucrări de reabilitare exterioară a clădirilor  oferă mai multe tipuri de sisteme cu grade diferite de etanșare a clădirii sau a construcției.
Tot în procesul de reabilitare termică este important de ținut cont de timpii de lucru. Astfel o lucrare de calitate se face într-un timp cât mai scurt, pentru a nu permite umidității și apei să pătrundă între perete și stratul izolator. În zilele ploioase materialul de avenlopare trebuie depozitat corespunzător și partea clădirii pe care se execută lucrare trebuie de asemenea acoperită pe timpul ploii.
Din acestă cauză este foarte important ca tot procesul să dureze cât mai puțin. Pregătirea spațiului de lucru este primul pas care trebuie făcut pentru o anvelopare rapidă a clădirii. Astfel montarea și demontarea schelei metalice fixe trebuie făcută în cel mai scurt timp. Schelele metalice fixe kwikstage sunt schele profesionale special gândite pentru o manevrabilitate sporită, rezistență sporită și timp de montare demontare redus.

Utilizarea schelelor metalice fixe kwikstage

Utilizarea schelelor metalice fixe kwikstage la reabilitarea termică a vilelor, clădirilor cu până la 5 niveluri, a halelor și depozitelor constituie un avantaj în procesul de finalizare a lucrărilor.
Sistemul de schele metalice kwikstage este format din stâlpi de otel de 2 și 3 m, prevazuți din jumătate în jumătate de metru cu un sistem de V-uri care va permit sa stabiliți nivele de lucru pentru accesul dorit. Aceste sisteme în V se fixează printr-un sistem cu pană și pe acesta se fixează profilul T care susține podinele de acces. Sistemul astfel creat va permite să realizați structuri metalice complexe, să intercalați structura schelei cu alte structuri metalice, pentru un acces mai bun la înălțime.
La Depozitul de Schele puteți închiria rapid schele metalice fixe kwikstage din stoc depozit. Aceste schele sunt profesionale, de foarte bună calitate și pot fi folosite cu succes în proiecte de construcții și anvelopare case, vile, clădiri de birouri, depozite și hale industriale.