Accesorii cofrare: vanzare si inchiriere

Depozitul de Schele este o echipa experimentata ce ofera solutii practice, sigure si eficiente pentru cofrare in domeniul constructiilor de case, blocuri, vile si spatii comericale, indiferent de amploarea şi complexitatea lucrarilor de construcţii. Dorinta noastra este ca prin dezvoltarea conceptului de cofrare ales de catre clientii nostri să vă oferim un plus autentic de valoare adăugată.
Depozitul de Schele comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de popi, schele metalice precum si accesoriile necesare cofrarii pentru spații rezidentiale și industriale. Portofoliul nostru cuprinde în exclusivitate o gamă largă de produse certificate de calitate superioara cu design modern, inovativ, fabricate conform standardelor europene.
Depozitul de Schele ofera a multidtudine de accesorii pentru cofrare, ce ridica standardul modului de cofrare la un nivel superior. Calitatea atestata a acestor elemente de cofrare, pretul foarte accesibil si caracteristici precum durabilitatea si rezistenta lor, fac ca aceste accesorii de cofrare sa fie nu doar o investitie recomandata in totalitate, dar si oportuna si absolut necesara.

Pentru o reglare stabila şi fixare rapidă prin manevrare simplă, si pentru o siguranta superioara, Depozitul de Schele va ofera urmatoarele elemente si accesorii de cofrare:

– Buloane pentru cofrare;
– Montant zincat cu cioc pentru panouri galbene. Acesta are o durată mare de viaţă datorită calităţii ridicate a prelucrării precum si un număr ridicat de utilizări datorită construcţiei robuste;
– Montant elicoidal pentru panouri galbene;
– Distantiere lamelare pentru cofraje cu panouri tristrat.
– Un alt accesoriu de cofrare pe care Depozitul de Schela in ofera il reprezinta cravata pentru stalpi. Aceasta ofera o siguranţă sporită prin fixarea sigură a cofrajului, avand o deschidere intre 150 mm si 450 mm.
– Cravate traditionale diferite dimensiuni pentru stalpi cu deschideri de la 200 mm la 1000 mm.
– Bara tirant este o bara filetata folosita pentru fixarea cofrajelor, in special al celor metalice, dar si a celor de tip tristrat. Depozitul de Schele SRL comercializeaza bara tirant nesudabila, trasa la cald, cu rezistenta de 120 KN.
– Piulita simpla de cofrare, ajuta la fixarea cofrajelor cu bara filetata de 15/17mm. Este realizata prin turnare si zincata. Depozitul de schele SRL comercializeaza piulite simple cu 3 aripioare si diametrul de 100mm si greutatea de 0,46 kg.
– Piulita dubla de cofrare de la Depozitul de Schele are greutatea de 1,3 Kg si este turnata, argintie sau aurie. Este o piulita combinata, o varianta superioara care faciliteaza prinderea cofrajelor cu ajutorul barei filetate.
– Cleme cu pana pentru prindere cofraje cu ajutorul unui fierbeton cu diametrul de 6-10 mm. Acestea sunt numite popular broscute de cofrare sau fluturasi de cofrare si reprezinta o varianta mai ieftina la prinderea cofrajelor cu bara tirant si piulite de cofrare. Au o greutate de cca 0,4 kg si pot fi utilizate cu ajutorul unui intinzator pentru cleme cu pana.
– Cleme pentru cofraje, compatibile cu sistemul Doka Framax, cu deschidere de 280 mm si greutate de 2,85 Kg.
– Cleme pentru cofrare compatibile cu sistemul Doka Frami.
– Clema pentru cofrare ajustabila cu deschidere de pana la 480mm si greutate de 5,3 kg – fixare simplă la diversele sisteme de cofrare prin dispozitive de cuplare rapidă

Pentru Accesorii cofrare: vanzare si inchiriere sunati la Depozitul de Schele: 0735-211-091!

Accesorii cofrare vanzare si inchiriere

Depozitul de Schele oferă soluţii de cofrare pentru toate domeniile de construcţii. Pentru fiecare proiect şi fiecare necesitate va punem la dispozitie sisteme de cofrare, elemente si accesorii de cofrare. Structurate după un concept modular, acestea sunt perfect compatibile între ele și astfel economisiți materiale, timp şi costuri pe şantier. In alta ordine de idei, noi, la Depozitul de Schele acordam o atentie deosebita respectarii normelor de securitate si sanatate in munca, oferind solutii sigure si complete de santier.
Pentru o lista completa de produse si servicii oferite de Depozitul de Schele, puteti accesa https://depozituldeschele.ro/. De asemnea, puteti suna la 0735-211-091 pentru orice fel de informatii sau intrebari, sau puteti vizita sediul firmei din Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti.